Despre noi > Ştiri

tipareste trimite pe mail

 Anunţ privind iniţierea procesului de actualizare a Planului Naţional de Acţiune pentru Protecţia Mediului

Detalii

Autor: ANPM Bucuresti,
Adăugat: 2011-04-05 11:45:45
Ultima actualizare: 2011-05-19 13:46:46

Taguri

Anunţ Important

 

TERMENUL DE DEPUNERE A FIŞELOR DE PROIECTE A FOST PRELUNGIT PÂNĂ LA DATA DE 31.05.2011

 

 

În conformitate cu atribuţiile ce îi revin, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului a iniţiat procesul de actualizare al Planului Naţional de Acţiune pentru Protecţia Mediului (PNAPM).

Ultima actualizare a PNAPM a fost realizată în anul 2007. Documentul a fost aprobat de către Comitetul Interministerial pentru coordonarea integrării domeniului protecţiei mediului în politicile şi strategiile sectoriale la nivel naţional în anul 2008.

Planul Naţional de Acţiune pentru Protecţia Mediului va cuprinde un portofoliu de proiecte realizate de către instituţii, agenţi economici sau alte persoane interesate.

Propunerile de proiecte, la nivelul judeţului Satu Mare, vor fi colectate de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare, urmând ca acestea să fie transmise Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Cluj-Napoca pentru centralizare la nivel regional.

Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului va face centralizarea la nivel naţional.

Pentru a asigura o bună desfăşurare a procesului de completare, colectare şi transmitere a fişelor pentru propunerile de proiecte, APM Satu Mare pune la dispoziţia persoanelor interesate

-Fişa pentru propunerea de proiect PNAPM în format WORD

-instrucţiunile de completare a fişei

-lista codificării directivelor, prin afişarea acestora pe pagina web a agenţiei: http://apmsm.anpm.ro  domeniul Dezvoltare Durabilă, secţiunea Planificare de mediu, pagina privind Planul Naţional de Acţiune pentru Protecţia Mediului.

Orice persoană interesată (autorităţi şi instituţii publice locale, organizaţii neguvernamentale, instituţii de învăţământ sau cercetare, agenţi economici, alte persoane fizice sau juridice) este invitată să facă propuneri de proiecte pentru PNAPM.

 Propunerile de proiecte vor fi de importanţă naţională şi pot viza oricare din domeniile de mediu descrise în Fişa pentru propunerea de proiect PNAPM;

Pentru propunerile de proiecte de investiţii, se vor primi numai propuneri a căror valoare minimă este de 210.000 lei. Excepţie fac propunerile de proiecte referitoare la conştientizare şi educaţie ecologică;

Agenţiile Regionale şi Judeţene pentru Protecţia Mediului, prin personalul responsabil şi pentru domeniul Planificare de Mediu, acordă sprijinul necesar pentru completarea fişelor pentru propunerile de proiecte PNAPM.

Propunerile de proiecte realizate vor fi transmise către APM Satu Mare, nu mai târziu de 15 mai 2011.

Adresa de e-mail unde vor fi trimise fişele pentru propunerile de proiecte:

office@apmsm.anpm.ro


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.